Cap de setmana esportiu al municipi amb la cursa i marxa nocturna de castell d’aro i la travessia ne


La cinquena edició de la Vall d’Aro Run Series (www.valldarorunseries.com) ha programat per al proper dissabte 31 d’agost la seva segona prova, La Nocturna de Castell d’Aro (12’9 km i 200 metres de nivell acumulat) amb la doble modalitat de marxa popular (20 h) i cursa tècnica (21 h). L’endemà diumenge 1 de setembre (10 h) 22a Travessia Nedant de Platja d’Aro (complexesportiuriembau.com): 2.000 metres per la Via Brava de S’Agaró, des de la Platja de Racó (davant l’Hostal de la Gavina i el S’Agaró Hotel) fins a la Platja Sa Conca.

La Nocturna, presenta recorregut mixt de terra i asfalt amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (cal portar frontal). Inscripcions anticipades al lloc web de tempsXcurses (fins divendres 30 d’agost) o bé a Decathlon Platja d’Aro divendres 30 d’agost (18-20 h). Si hi ha places disponibles, també es poden fer el mateix dia de la prova des d’una hora i fins a 15 minuts abans de l’inici (recàrrec de 3 euros sobre els 12-15 euros del preu d’anticipada). En relació als guardons n’hi ha de femenins i masculins per als 1r, 2n, i 3r Absolut, 1r Atleta Local; i als participants de major i menor edat. Alhora s’acumulen puntuacions per a la classificació global de la Run Series.

Itinerari senyalitzat i amb punts de control d’avituallament (també al final). Obsequi i fotografia, servei de dutxa i de guarda-roba, sistema de cronometratge i classificacions instantànies i en línia. Els menors d’edat han de presentar permís dels pares o tutors legats. La propera i darrera prova d’enguany serà La Clàssica de Platja d’Aro (també en marxa i cursa) amb un recorregut de 15 km majoritàriament de terra (diumenge 22 de setembre). Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i de tempsXcurses amb tres proves que combinen la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural del municipi, gràcies a uns itineraris que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc concorreguts.

La Travessia és oberta a la participació màxima de 200 atletes: inscripcions anticipades al portal de tempsXcurses (14 euros) fins al 30 d’agost o el mateix dia si i ha places i disponibles (18 euros). Lliurament de dorsals i xips de control de 8 a 9.30 h. Categories a partir de 12 anys (els menors de 14 anys es recomana que vagin acompanyats d’un adult), en les modalitats masculina i femenina: Menors (12-14 anys), Júniors (15-17 anys), Absoluts (18-29 anys) i les diverses categories Màster: +30 (30-39 anys), +40 (40-49 anys), +50 (50-59 anys), +60 (60-69 anys) i +70 (70 anys i més grans).

Obsequi per a tots els participants i guardons per al 1r, 2n i 3r classificat de cada categoria i modalitat i també d’àmbit local (empadronats al municipi o nedadors del CN Riembau). Prohibida la utilització de neoprè o similars. Durada màxima d’una hora i mitja i cal completat la meitat de la prova en 45 minuts (si algun nedador no ha assolit aquests objectius serà recollit per la barca de l’organització i acompanyat fins a l’arribada). Organitza el Club de Natació Riembau de Platja d’Aro amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament.

Tornar a notícies

#Platjadaro #concurs #premis

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h