Pals celebra amb èxit la IV Nit d'Espelmes


El passat dissabte, 24 d'agost, la vila de Pals es va il·luminar en mig del vespre i es va convertir en un espai màgic amb la IV Nit d'Espelmes. L'esdeveniment va tenir una rebuda exitosa de públic, comptant veïns, visitants d'altres localitats i turistes, i consolidant-se així com una de les vetllades més especials i singulars de l'estiu baix-empordanès. En la Nit d'Espelmes, les llums del poble s'atenuen, i s'encenen milers d'espelmes, creant una perspectiva íntima i única de l'arquitectura, els carrers i les places de Pals.

La Nit d'Espelmes va oferir un recorregut marcat per 4 punts. El nucli antic de la vila va brillar no només per les espelmes, sinó també per la programació artística i cultural que acompanya la vetllada. Els visitants i palsencs van poder gaudir d'un recital de piano amb Emma Stratton, un espectacle de llum i moviment a càrrec de la ballarina Ester Bou, la música i el talent del duet format per Jordi Álvarez i Laia Molinas i, finalment, l'energia del trio Jumble Sounds. També va tenir lloc un espectacle de foc itinerant.

La regidora de Cultura del municipi, Mireia Bonilla, ha destacat que aquest cap de setmana "Pals ha tornat a viure la màgia i la llum de la Nit d'Espelmes, una jornada genuïna que combina patrimoni, art, cultura i història". La celebració de l'esdeveniment coincidia amb la fira enogastronòmica "Vi a Pals".

Des de l'Ajuntament de Pals, també es vol agrair la gran feina i col·laboració de tots els voluntaris i voluntàries que han format part d'aquesta entrega de la Nit d'Espelmes. Sense aquest grup, la celebració de l'esdeveniment no hauria estat possible.

Tornar a notícies

#Pals #Festes

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h