Torre Valentina es prepara per a la Copa Catalunya de tennis platja


L'Associació Beach Tennis Catalunya, conjuntament amb el Club Tennis Pipper's, organitza aquest dissabte 24 d'agost la Copa Beach Tennis Catalunya a la platja de Torre Valentina. Enguany, és el setzè any que es munta un esdeveniment d'aquest tipus a aquesta platja. Hi col·laboren, a més, l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Secretaria General de l'Esport i es compta amb el patrocini de Carrefour Market.

L'Associació Beach Tennis Catalunya remarca que vol "celebrar el desè aniversari de l'associació a l'espai que considerem que és la catedral del tennis platja, Calonge i Sant Antoni". A partir de les nou del matí, està previst que l'activitat es posi en marxa, però la competició no arrencarà, previsiblement, fins a les 10. Serà aleshores quan es començarà amb els partits de les categories de dobles masculí i femení, tant a nivell professional com amateur. També hi haurà dobles infantil, una categoria per a aquells/es que tinguin menys de 13 anys. Abans del quadre final, els partits es jugaran a un set al millor de sis jocs. Els partits eliminatoris seran d'un set al millor de 7 jocs.

Més endavant, a partir de la tarda, exactament a les 15:30 h, es faran les competicions de dobles mixtes pro i amateur. Finalment, les finals s'iniciaran a partir de les sis de la tarda. Aquestes finals es disputaran a un set a 9 jocs. Cap a dos quarts de vuit, es preveu fer l'entrega de premis.

Les inscripcions es poden realitzar fins avui a la nit a www.abt.cat. Fins ara, hi ha inscrites 61 parelles.

Tornar a notícies

#santAntonideCalonge #Calonge #esport #premis

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h