XEVI IL·LUSIONA SANTA CRISTINA D’ARO


El passat dissabte 17 d’agost l’il·lusionista Xevi va vestir de gala Santa cristina d’Aro amb un espectacle de màgia únic a Catalunya.

Entre la gran oferta cultural que hi ha a la Costa Brava Xevi va il·lusionar a gent d’arreu dels Països Catalans per veure en directe, a Santa Cristina, números de màgia representats només en les sales d’alt nivell com el King of Magic de Japó, Le Plus Grand Cabaret du Monde a TV2 de França,... Gràcies al reconeixement internacional que té l’il·lusionista Xevi a nivell internacional, podem gaudir d’aquests grans espectacles de màgia a la Costa Brava, a Catalunya, a l’estat espanyol,... des de Santa Cristina.

Maxime Minerve va ser l’encarregat d’obrir la 20ª Nit d’il·lusió amb un número original basat en el transformisme pur del canvi de vestit i de personatge en un obrir i tancar d’ulls una vintena de vegades. Minerve, campió de màgia a França i guardonat a diferents països, la seva màgia va fascinar al públic. Va posar el llistó molt alt al festival i sens dubte els seus companys d’escenari van continuar mantenint-lo. Des de Buenos Aires, El Gran Braulio va aportar la màgia còmica a través de les peripècies amb un micròfon de peu. Un número representat per un mag que té el premi Nacional i premi FISM 2017. La màgia còmica va continuar de la mà de Herbert, el qual va fer riure al públic amb la màgia de l’Alyson, un ànec. Un número molt original. El festival de màgia internacional va deixar de banda la màgia còmica per seguir amb les aus de la mà d’Arno. Considerat el número de màgia amb ocells millor del món va sorprendre l’Espai Ridaura fent aparèixer cacatues, lloros,...

La màgia còmica va tornar a l’escenari amb el madrileny Jaime Figueroa. Campió de màgia còmica al Congrés Nacional de 2011 i guardonat amb el Mandrake d’Or a París quatre anys després, va ser protagonista d’uns esdeveniments imprevistos amb uns cèrcols. La darrera aposta de la nit, amb més de dues hores seguides de màgia, va ser per Yunke, el qual va presentar la seva última i espectacular il·lusió “Vitruvio”. Un número de grans il·lusions representat amb molt èxit en el Congrés de Màgia Mundial de Corea.

Xevi, director, coordinador i presentador de la 20ª Nit d’il·lusió, una vegada més va representar números de màgia nous. Entre altres l’inspirat amb el gran escapista Houdini. Tot i que el cartell comptava amb l’actuació de set mags, Xevi va voler celebrar la vintena edició del festival internacional de màgia sorprenent al públic amb l’actuació d’Ilva Scali. Vinguda des d’Itàlia va aportar un espectacle de màgia tradicional que entre altres va fer aparèixer diverses tórtores.

Enguany, les aus i la màgia còmica van protagonitzar el festival internacional de màgia. Un fet que evidencia el talent professional d’aquests joves artistes del món de la màgia que tenen molt de futur per endavant. L’espectacle internacional de màgia estava organitzat per Mans Màgiques del Món amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina i amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i de La Casa Màgica.

Tal com va dir Yunke, en acabar la seva actuació, Santa Cristina té molta sort de tenir un artista com l’il·lusionista Xevi. És un patrimoni que cal cuidar i mimar per poder seguir gaudint del seu talent, de la joia del Gran Museu de la Màgia i de les Nits d’il·lusió que tanta gent aprecia.

Tornar a notícies


#santaCristinadaro #cultura

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h