La campanya "fes circular la teva llauna al groc" arriba a Calonge i Sant Antoni


Aquest dimecres arriba la campanya "Fes circular la teva llauna al groc" a les platges de Calonge i Sant Antoni, una campanya que impulsa Cada Lata Cuenta. Des d'avui i fins al proper 25 d'agost, agents que formen part de la campanya duran motxilles recol·lectores amb l'objectiu de sensibilitzar els banyistes de la rellevància del reciclatge informant-ne al respecte i, tanmateix, que recordin que les llaunes es dipositen al contenidor groc.

Què és "Fes circular la teva llauna al groc"?

A principis de mes, el programa europeu de sensibilització mediambiental Cada Lata Cuenta anunciava l'arribada de la seva campanya "Fes circular la teva llauna al groc" a diverses platges de Catalunya amb l'objectiu de conscienciar als banyistes sobre la importància del reciclatge.

Després de diverses setmanes, fins a les platges de Calonge i Lloret de Mar es desplacen per última vegada els dinamitzadors de la campanya. Ells han estat els que, durant aquest estiu, han portat a les seves espatlles les motxilles recol·lectores de llaunes de begudes amb la finalitat de facilitar el gest de reciclatge als banyistes amb els que, a més, han tingut ocasió d'interactuar per informar-los sobre la importància de reciclar.

La campanya va començar a les platges de Cambrils i Malgrat de Mar. Després de recórrer-les durant diversos dies, es desplaçava fins a les platges de Mataró i Mont-roig. Ara és el torn de les platges de Calonge i Lloret de Mar. A Calonge, la campanya estarà des del dia 21 al 25 d'agost i, després d'aquesta, es desplaçarà fins a Lloret de Mar on estarà des del 28 d'agost a l'1 de setembre.

Tornar a notícies

#santAntonideCalonge #Calonge #ciutadania #estiu

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h