El nucli de Calonge s'omple de gom a gom amb la festa blanca


La plaça Major i els jardins del castell de Calonge es van omplir aquest passat dimecres durant sis hores en motiu de la celebració de la "Festa Blanca: de Calonge a l'Havana". La festivitat, inspirada en Cuba i organitzada per l'Associació de Comerciants del municipi i el consistori, va donar el tret de sortida a les sis de la tarda i va finalitzar a les dotze de la nit. Es calcula que més de 2.000 persones van assistir-hi.

A la plaça Major, hi va haver al llarg de la jornada paradetes de mercat artesanal, amb productes ben diversos de tipus domèstic, alimentari i fins i tot cosmètic. La festivitat es va iniciar a les sis de la tarda amb el DJ Lao que, en paral·lel, posava la música que va servir a Sonia & Kevin per fer classes de ball caribeny. A les set, va començar una zona de ball amb DJ Lao com a protagonista.

A les vuit del vespre, va seguir animant la festa Dynamo Dance Team. El penúltim acte el van protagonitzar novament Sonia & Kevin, amb un show de dansa professional que va començar a dos quarts de deu del vespre. En última instància, la edició d'enguany de la Festa Blanca es va clausurar amb un concert de fi de festa amb Mixael Cabrera & Su Team Barcelona.

La regidora de Benestar Social i Promoció Econòmica, Carla Rebull, ha fet balanç de la Festa Blanca i s'ha mostrat satisfeta "per la resposta obtinguda per part dels ciutadans i ciutadanes". En aquest sentit, apunta que "propostes com aquestes són les que fan realçar i revitalitzar el nostre nucli" i remarca que "fer caliu i fer poble és i serà la nostra marca puntera". Finalment, Rebull també mostra el seu agraïment "a totes les persones que han treballat per fer possible la Festa Cubana".

Tornar a notícies

#santAntonideCalonge #Calonge

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h