Summer Market la industrial al parc de Sant Ramon de s’Agaró del 8 a l’11 d’agost amb compres i oci,


Nova proposta al municipi amb l’estrena del Summer Market La Industrial al Parc de Sant Ramon de S’Agaró ,del 8 a l’11 d’agost (18-24 h) amb entrada gratuïta. Una proposta lúdica que amb el lema Let’s make it a classic proposa gaudir de les tardes d’estiu a l’aire lliure amb compres i oci, música en directe i disc-joqueis, gastronomia i copes, activitats infantils i performances en un espai de 7.000 m2 amb 2.000 m2 d’aparcament lliure. Més informació al facebook de l’esdeveniment.

En el programa d’activitats destaca el show diari del Magic Andreu (20 h) i les actuacions en directe de la rumba de Toni Cayena (dijous 8 d’agost · 20 h), els clowns Be Water My Friend i les versions rock de Litus 3 (divendres 9 d’agost 19 h i 21.30 h), la sessió vintage de Robert de Palma DJ (dissabte 10 d’agost · 21.30 h) i el pop-rock de Veil (diumenge 11 d’agost · 21.30 h). Organitza La Industrial Markets & Events amb el suport i col·laboració d’AROimpulsa-regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou, Heineken, Centre Porsche Girona, Nauticas Metropol i Ladrón de Manzanas.

La proposta s’emmarca en el conjunt de propostes d’estiu a S’Agaró que es va iniciar el 5 de juliol amb la Magic Night, un a vetllada de màgia i música al carrer i va continuar el 14 de juliol amb les havaneres amb Els Pescadors de L’Escala (el 10 d’agost hi actuarà L’Empordanet), el 15 i 16 de juliol amb la tercera edició consecutiva de la recuperada Festa Major d’estiu o el 27 de juliol amb les sardanes de La Principal de L’Escala. Un cop acabi el Summer Market, encara hi haurà una sessió de cinema a fresca amb la projecció de Ralph Rompe Internet (14 d’agost).

També el Camí de Ronda i la Urbanització de S’Agaró Vell és escenari de dues visites guiades: una amb quatre sessions amb l’acompanyament de guia local i en idiomes (la darrera el 21 d’agost); i l’altre amb tres sessions teatralitzades amb la Cia. La Minúscula, ambientada en la història dels rodatges cinematogràfics que s’hi han fet (la última el 29 d’agost). També des del 20 de juliol i fins al 20 de setembre s’hi desenvolupa el 22è Festival Internacional de Música de S’Agaró a l’Església de l’Esperança amb un programa de nou concerts amb solistes o formacions cambra. Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (www.associaciopaucasals.cat).

Tornar a notícies

#festivals #SAgaró #Platjadaro #estiu

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h