• Ajuntament de Castell-Platja d'aro

Setena edició de “Firafan Platja d’Aro” fira de col·leccionisme de cinema i tv, còmic, música i víde


Setena edició consecutiva de Firafan Platja d’Aro, diumenge 11 d’agost (11-21 h) al Palau d’Esports i Congressos. Una original fira de col·leccionisme d’entrada gratuïta de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d’animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons -joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny-. Organitza l’entitat local Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. La gran novetat d’enguany és la presentació la Frida Fan, la nova mascota de la fira creada per l’estudi de disseny gràfic local ah! estudi i l’il·lustrador Pawel: un personatge femení amb cap de calavera i passió per la cultura popular · www.arocinema.com

La fira de col·leccionisme freak ocuparà tota la pista central del pavelló esportiu amb 32 estands i 170 metres lineals destinats a la promoció de la cultura popular. A més a més de les parades per comprar material, també s’organitzen dos tallers gratuïts de dibuix Manga per als més petits a càrrec de Marisa Martínez. Com en edicions anteriors també hi haurà espais de dinamització de jocs de taula i de videojocs clàssics per públic de totes les edats. I per tercer any consecutiu els autors locals Pawel i Musclu, també coneguts com a Lápices Muswel, presentaran la seva tercera novel·la gràfica Musweleana, en un estand on es podrà comprar i conversa amb ells, ara dedicada als acudits més àcids i irreverents en un recull que els autors han qualificat com “una sèrie de despropòsits”.

L’entrada és gratuïta i el públic podrà escollir entre 32 estands tant de professionals com de particulars de joguina clàssica i retro -Eternia Vintage Toys, Carlos Conservator, Emloi Rubik, Retro Toys Store, Irdol Colecciones, Master of 8 bites, Xavier Belso, Foam Movie Costumes, Toys Spain, Jose.Gim, Entetoys Jordi Bueno, Los Pollos Hermanos, Quim Hobbit o Johnny Vilanova-; musical centrat en el vinil -Ratafia Records, El Almendrero de Doraemon i Sol Negre-; Funko Pop, l’èxit més destacable dels últims anys dins el món del col·leccionisme -Kabenzots-; el món japonès i el Manga -Hello Happy Freak, La Lletra Negra, Nikochan Comics, Lens Comic o Octopi Japan Shop-; Playmobil -El Món del Clic;- videojoc -Dystopian Hobbies-; jocs de taula -Via Lúdica-; còmic i literatura -Còmics Girona, Antonio Sánchez, +comics i Rodri’s Happy Books-; samarretes i adhesius relacionats amb aquest món -Adhesivos Natos-; i producte relacionat amb el disseny -ah! estudi i 2 toast design-.

FiraFan s’ha consolidat com una mostra de referència per a tots els amants de la cultura popular i que es vulguin retrobar amb records d’infància com són Star Wars, Les Tortugues Ninja, Màsters de l’Univers, Bola de Drac, Arale, Hot Wheels, PEZ, GIJOE, Playmobil, Lego, Els Barrufets, Tente, Airgam Boys o Mazinger Z entre d’altres; o jugar a clàssics de les consoles; entrar al fantàstic món dels jocs de taula; comprar vinils d’ahir i d’avui de soul, rock’n’roll, funk, pop o blues; adquirir les últimes novetats de còmic o trobar vells clàssic... en resum, fer un viatge al passat per retrobar-se amb tot clàssics de tota la vida i descobrir algunes novetats o peces de col·leccionisme úniques.

Tornar a notícies

#cultura #Fires #Platjadaro

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h