Els llibres de contes basats en cançons d'autors catalans arriben a Begur


La narradora begurenca Olga Cercós va presentar al bibliopati, zona creada per la biblioteca municipal Salvador Raurich a l'entrada de l'edifici de les Escoles Velles, dos dels quatre llibres de contes basats en cançons d'autors catalans que ha publicat l'editorial Nanit. La lectura de Cercós, que va aplegar molt de públic, especialment famílies que volien conèixer aquesta nova editorial, era una iniciativa de la biblioteca i de l'àrea de Promoció Econòmica i Turisme dins de la campanya Tardes Autèntiques.

Editorial Nanit és una iniciativa de Laia Figueras i Núria Puyuelo, que van decidir impulsar uns contes infantils basats en cançons catalanes actuals molt conegudes. Fins ara, l'editorial ha publicat quatre contes: "Compta amb mi", de Txarango; "Bon dia", d'Els Pets; "Ara som gegants", de Joan Dalmau, i "Invencibles", d'Els Catarres. L'autora dels dibuixos de "Bon dia" és la il·lustradora Marta Montañà.

Tornar a notícies

#cultura #Begur

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h