Prop de 3000 persones han gaudit enguany de la programació de concerts gratuïts i a l’aire lliure, R


El passat divendres es va tancar la sisena edició del festival Rumb(A)Palamós, que organitza l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós coincidint amb el mes de juliol, i on unes 2.900 persones han gaudit dels cinc concerts programats enguany. Aquesta activitat esdevé una destacada mostra dels grups actuals de rumba catalana, pensada per a tots els públics, i que es porta a terme a l’aire lliure i de manera totalment gratuïta.

La cloenda del festival va anar a càrrec del prestigiós rumbero Miliu Calabuch, que divendres passat va congregar prop d'un miler de persones al passeig del Mar, apropant al públic del concert el llegat musical de Peret.

Un any més aquest festival ha superat els objectius que s’havien cercat, programant un total de cinc actuacions rumberes, promovent una activitat musical, de qualitat, en diferents punts de la vila i per a tots els públics.

La programació de concerts es va iniciar el divendres 5 de juliol, amb l'actuació del grup de Maruja Limón, una de les poques formacions rumberes que està integrada en la seva totalitat per dones. Posteriorment els concerts varen seguir el 12 de juliol amb el grup Rumb(a)nd Palamós, exclusiu del festival i format amb músics de renom de la rumba catalana, integrants d'altres formacions rumberes catalanes.

Les actuacions següents van ser el 19 de juliol amb la formació de Bemba Saoco; el dia 20 de juliol amb la formació Dantuvi, aquesta dedicada molt especialment al públic infantil, i la de Miliu Calabuch que divendres passat va tancar la programació d'aquest any.Tornar a notícies

#Palamós #cultura #musica

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h