El Castell de Calonge acull dues exposicions d'art d'emili armengol i pintors de la llombard


El castell de Calonge va ser l'escenari on es va dur a terme la inauguració de dues exposicions d'art, una de l'escultor Emili Armengol i una altra de pintors de la Llombardia. Fins a un conjunt de més de 50 peces que mostren l'art que vol plasmar Armengol es podran visitar al Castell. La mostra fa un recorregut per la seva àmplia i dilatada trajectòria, de més de 50 anys d'artista. L'exposició porta per títol "Nedar, flotar, navegar".

Emili Armengol (1943) és un escultor de projecció internacional i que ha rebut la distinció de la Creu de Sant Jordi l'any 2016. Els seus treballs han arribat a països com els Estats Units, el Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Dinamarca, Bèlgica o el Japó. La qualitat de les seves composicions l'han dut a realitzar més d'una setantena d'exposicions individuals i ha superat el centenar d'exposicions col·lectives. Una de les seves marques diferencials és que treballa amb metalls i mostra una gran preocupació i predilecció per la generació de figures marítimes a partir d'aquests materials, ja que una de les seves passions és la pesca.

En el marc de la política de museïtzació del castell, aquest s'impulsa amb l'arribada de treballs provinents d'altres països, com és el cas d'Itàlia. Enguany, vuit pintors portaran algunes de les seves obres per ser exposades en aquest espai. A més, s'hi podran observar una gran varietat d'estils per la pluralitat de gustos i temàtiques que toquen els artistes Cristiano Plicato, Giancarlo Curone, Jean Pierre Stretti, Laura Frigerio, Luigi Franco, Luigi Profeta, Maria Berna Cecchin i Michele Sliepcevich. En total, hi haurà al voltant de 30 quadres.

Les exposicions romandran obertes cada dia de 18 a 21 h fins a l'11 de setembre, tret dels dilluns.

Tornar a notícies

#Calonge #santAntonideCalonge #cultura

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h