Tot a punt per a la celebració, aquest cap de setmana, de la Festa Major de Sant Joan


Aquest pròxim cap de setmana, dissabte 3 i diumenge 4 d’agost, el nucli de Sant Joan, a Palamós, celebrarà la tradicional Festa Major. L’Associació de Veïns de Sant Joan organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, un programa d’activitats que un any més ompliran de festa Sant Joan durant aquests dos dies.

"Espantem el dimoni"

El programa s’iniciarà dissabte 3 d’agost, a les 19 h, a la sala polivalent de la plaça de Mossèn Gumersind, amb una conferència col·loqui sobre els símbols exorcitzadors que, principalment en temps passats, s'han utilitzat a les llars de Sant Joan. La conferència, amb accés totalment gratuït, serà a càrrec de l'historiador palamosí, Gabriel Martín.

El tradicional sopar popular de germanor, amb música i sortejos

La Festa Major a Sant Joan tindrà dissabte una de les activitats més tradicionals del seu programa, amb la realització a partir de les 21 h, d’una nova edició del Sopar Popular que tindrà lloc a la plaça de Mn. Gumersind.

Per a poder participar d'aquest acte, cal que les persones interessades es portin el sopar, la beguda, els plats i coberts de casa, mentre que l’organització hi posarà les taules i establirà un servei de lloguer de cadires.

Un cop finalitzat e sopar, a les 22:30 h s'iniciarà el concert de Festa Major a càrrec de la formació La Betty Orquestra. Durant la mitja part d’aquesta actuació musical es durà a terme el sorteig de quadres i de productes de proximitat, les butlletes del qual es vendran durant el sopar.

Trobada de Vehicles Clàssics

El diumenge dia 4 d'agost, el programa de la festa inclourà una nova edició de la participada Trobada de Vehicles Clàssics.

De les 10 i fins a les 13 h del matí a la plaça de Mn. Gumersind Vilagran s’omplirà de cotxes i motos d'altres èpoques, que es mostraran a tot el públic interessat.

Aquesta és una proposta totalment consolidada a la Festa Major de Sant Joan, que cada any compta amb més participants arribats d'arreu de les comarques gironines. La Trobada de Vehicles Clàssics inclourà una "Fun Zone" amb articles de marxandatge, Scalextric i vehicles de radiocontrol.

Activitats per als més menuts i sardanes

Posteriorment diumenge a la tarda, a partir de les 17 h i també a la plaça de Mn. Gumersind, es realitzaran activitats per als més petits, amb inflables aquàtics i, a partir de les 18.30 h, amb la festa de l'escuma.

La Festa Major de Sant Joan es tancarà aquest dia a partir de les 20 h amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla La principal de Cassà, que en aquest cas tindrà lloc a la plaça Major de Sant Joan.


Tornar a notícies

#Palamós #Festes

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h