Terra de trobadors augmenta les representacions de petit format i de carrer i aposta pels espectacle


Del 6 al 8 de setembre, Castelló d'Empúries programa prop de 200 activitats medievals d'una gran varietat de disciplines, com el teatre, la música, el circ o la dansa, així com recreacions històriques, espectacles de foc o combats i lluites

La proposta cultural i festiva està dedicada enguany al comerç i als mercats a l'època medieval i rememorarà la figura històrica del comte d'Empúries Hug V

La fira medieval de referència a Catalunya inicia en aquesta edició un pla de millores que s'executarà principalment durant el 2020 coincidint amb el trentè aniversari de l'esdeveniment

Castelló d'Empúries. Del 6 al 9 de setembre, Castelló d'Empúries tornarà a transformar-se en una vila medieval. Durant aquests tres dies tindrà lloc la XXIX edició de Terra de Trobadors, la festa medieval de referència a Catalunya amb més de 40.000 espectadors anuals. Amb la col·laboració de més d'una vintena d'entitats del municipi, l'esdeveniment programa enguany més de 200 activitats de diverses disciplines artístiques -teatre, música, circ o dansa, entre altres- així com recreacions històriques, combats de cavallers, espectacles de foc, un gran mercat medieval amb més d'un centenar de parades d'artesans i comerciants, una potent oferta gastronòmica, conferències i moltes altres propostes. La direcció de Terra de Trobadors ha posat en marxa aquest any un pla de millores que s'executaran principalment el 2020 coincidint amb el trentè aniversari de l'esdeveniment que tindrà una programació especial per commemorar aquesta efemèride. Enguany, durant la 29a edició, ja es començaran a materialitzar alguns dels canvis que seran més visibles l'any vinent i que pretenen que aquesta recreació històrica es converteixi en l'esdeveniment medieval de referència del Sud d'Europa.

Una de les millores que ja s'aplicarà enguany i que és una de les principals novetats d'aquesta edició és l'augment, d'un 20%, de les representacions de petit format i de carrer. Aquests espectacles tindran lloc de manera simultània a diversos espais de Terra de Trobadors amb la voluntat de propiciar una millor distribució dels espectadors, evitar el màxim possible les aglomeracions, i d'aquesta manera, millorar la confortabilitat del públic. En total, prop de la meitat de les activitats programades enguany són espectacles de petit format i de carrer amb més d'una vintena de companyies de tots els estils. Els espectadors podran gaudir, entre altres, de teatre de carrer amb les companyies Carro de Somnis, Théatre Des 33, Fèlix Brunet o Traüt Espectacles; de dansa amb Cia. Un Sol Traç, La Cremallera o l'Esbart Dansaire de Castelló d'Empúries; o de música amb Les Monts Rieurs, Sübitus, L'Os Pedrer, Els Berros de la Cort o Acibreira. Bona part dels espectacles de carrer programats combinen més d'una disciplina artística i barregen música i dansa o teatre de carrer i circ.

#cultura #Empúries

1 vista

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h