L'Ajuntament de Palamós mantindrà tancada la cala Corbs mentre hi hagi risc de despreniments


Tècnics de l'Ajuntament de Palamós han valorat aquest matí que encara hi ha risc de despreniments en el penya-segat d'on van caure unes pedres que varen ferir una persona, i per prevenció, es mantindrà la prohibició d'accés a la cala.

L'Ajuntament de Palamós traslladarà aquesta situació de risc a l'administració de Costes de l'Estat, amb competències en aquest àmbit litoral, per tal que determinin quines actuacions cal fer.

En els accessos a aquesta cala i a la resta de zones amb espai de bany d'aquesta franja del litoral palamosí, diversos cartells indiquen, durant tot l'any, la possibilitat que es puguin produir despreniments.

El penya-segat on es va produir el despreniment està situat sobre un racó de la cala on només es pot accedir passant per l'aigua. Malgrat això tot l'àmbit de la cala es mantindrà tancat mentre hi hagi situació de perill.

El despreniment va ferir un home de 50 anys de nacionalitat holandesa.

Els fets van passar al voltant de les 15 h, quan aquesta persona acompanyada de la seva família, estava a la platja d'aquesta cala. Per causes que es desconeixen una pedra s'ha després de la paret de roca i l'ha colpejat al cap.

La Unitat Marítima de la Policia Local de Palamós ha traslladat el ferit fins al port, i des d'allà una ambulància ho ha fet a l'Hospital de Palamós. La persona ferida es recupera favorablement.

Tornar a notícies

#ciutadania #estiu

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h