• Gros Mercat

GMchef presenta la seva 4ª edició amb més de 200 participants de 14 escoles d'hostaleria de Cata


GMchef “Alimenta Tu Talento 2019”, el concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat dirigit a tots els estudiants de primer any d'Hostaleria i Cuina, presenta la seva 4ª edició més multitudinària on han participat més de 1.000 aspirants de 159 escoles d'Hostaleria i Cuina, acompanyats per 160 mentors i que han competit dividits en 6 regions: Nord Peninsular, Centre Peninsular, Zona Llevant i Balears, Catalunya, Andalusia i Canàries.

Tots els participants han presentat en la primera fase del concurs, una proposta culinària en format de tapa freda o calenta, i els 5 millors de cada zona competiran en 6 Semifinals per un lloc en la Gran Final de GMchef a Madrid.

Les Semifinals

Les semifinals que se celebraran en 6 ciutats espanyoles durant els mesos de setembre i octubre, acolliran a 30 futurs Xef, que s'enfrontaran a un jurat de primer nivell format per reconeguts Xef d'Estrella Michelin, crítics gastronòmics i reconeguts periodistes del sector, que valoraran les seves aptituds com a futurs Xef.

DATES SEMIFINALS

24 de setembre - Bilbao – Escuela Hostelería Bilbao

1 d’octubre - Madrid – IES Hotel Escuela de la Comunidad de Madrid

8 d’octubre - Barcelona – Escola Hostelería Hospitalet

15 d’octubre - Valencia – CIPFP Cheste

22 d’octubre - Sevilla - IES Heliópolis

29 d’octubre - Gran Canaria - Hotel Escuela de Santa Brígida

La semifinal regional de Catalunya se celebrarà el proper 8 d’octubre a “l’Escola Hosteleria Hospitalet”. Més de 200 estudiants de primer curs de 14 escoles d’hostaleria i cuina de Barcelona, Tarragona, Girona i Terrassa han format part de la fase inicial i han competit per passar a la semifinal. RSO

La Gran Final

La se celebrarà a el proper i els 6 aspirants arribats de diversos punts de la geografia d'Espanya, intentaran sorprendre un jurat d'excepció compost per destacats cuiners amb , a més d'un prestigiós

DATA GRAN FINAL

12 de novembre - Madrid

La es va celebrar en el , amb un jurat excepcional presidit pel cuiner , que va estar acompanyat per; a més de per el periodista gastronòmic i el CEO de

  • és un concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat que compta amb la col·laboració de UNILEVER i HELLMANN´S. El seu objectiu és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia, formar a futurs Xef i reconèixer als 3 primers classificats amb un Stage en pràctiques en els principals restaurants d'Estrella Michelin del País.

#gastronomia #empreses #catalunya

0 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h