GMchef presenta la seva 4ª edició amb més de 200 participants de 14 escoles d'hostaleria de Cata


GMchef “Alimenta Tu Talento 2019”, el concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat dirigit a tots els estudiants de primer any d'Hostaleria i Cuina, presenta la seva 4ª edició més multitudinària on han participat més de 1.000 aspirants de 159 escoles d'Hostaleria i Cuina, acompanyats per 160 mentors i que han competit dividits en 6 regions: Nord Peninsular, Centre Peninsular, Zona Llevant i Balears, Catalunya, Andalusia i Canàries.

Tots els participants han presentat en la primera fase del concurs, una proposta culinària en format de tapa freda o calenta, i els 5 millors de cada zona competiran en 6 Semifinals per un lloc en la Gran Final de GMchef a Madrid.

Les Semifinals

Les semifinals que se celebraran en 6 ciutats espanyoles durant els mesos de setembre i octubre, acolliran a 30 futurs Xef, que s'enfrontaran a un jurat de primer nivell format per reconeguts Xef d'Estrella Michelin, crítics gastronòmics i reconeguts periodistes del sector, que valoraran les seves aptituds com a futurs Xef.

DATES SEMIFINALS

24 de setembre - Bilbao – Escuela Hostelería Bilbao

1 d’octubre - Madrid – IES Hotel Escuela de la Comunidad de Madrid

8 d’octubre - Barcelona – Escola Hostelería Hospitalet

15 d’octubre - Valencia – CIPFP Cheste

22 d’octubre - Sevilla - IES Heliópolis

29 d’octubre - Gran Canaria - Hotel Escuela de Santa Brígida

La semifinal regional de Catalunya se celebrarà el proper 8 d’octubre a “l’Escola Hosteleria Hospitalet”. Més de 200 estudiants de primer curs de 14 escoles d’hostaleria i cuina de Barcelona, Tarragona, Girona i Terrassa han format part de la fase inicial i han competit per passar a la semifinal. RSO

La Gran Final

La se celebrarà a el proper i els 6 aspirants arribats de diversos punts de la geografia d'Espanya, intentaran sorprendre un jurat d'excepció compost per destacats cuiners amb , a més d'un prestigiós

DATA GRAN FINAL

12 de novembre - Madrid

La es va celebrar en el , amb un jurat excepcional presidit pel cuiner , que va estar acompanyat per; a més de per el periodista gastronòmic i el CEO de

  • és un concurs gastronòmic organitzat per Gros Mercat que compta amb la col·laboració de UNILEVER i HELLMANN´S. El seu objectiu és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia, formar a futurs Xef i reconèixer als 3 primers classificats amb un Stage en pràctiques en els principals restaurants d'Estrella Michelin del País.

#gastronomia #empreses #catalunya

7 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h