Despit, a l'avantguarda Gironina


Amb el primer disc i un trencador directe de la mà de dos dels productors més rellevants de casa nostra, Miguel Zamarripa i Mario Patiño, Despit s’alça com a una de les noves promeses de les comarques gironines.

Sorgit al Baix Empordà, es presenta com a una de les propostes amb més projecció de la zona i amb un so carregat de personalitat i dinamisme. Un grup format per set músics que, tot i la seva joventut, tenen una gran experiència dins el món musical, amb integrants que formen part de projectes reconeguts nacionalment, i que a més estan formats en espais acadèmics de màxim nivell com l’ESMUC o el Conservatori Superior de Música del Liceu. Amb 2 anys de vida i amb una col·lecció de singles produïts també per Miguel Zamarripa (@flautek), han compartit escenari amb La Raíz, La Pegatina, Oques Grasses, Zoo, Doctor Prats, Aspencat i Manel, en escenaris com l’Auditori Espai Ter, Sala La Mirona, Sala Dresden o la Festa Major de Vidreres.

Aquest 2019 debuten amb el seu primer Llarga Durada, titulat Respostes, produït també per Miguel Zamarripa i que s’ha sumat la producció i mescla de Mario Patiño (@maripatinyo). Aquest disc s'ha editat sota el segell de Halley Supernova (@halleyrecords) i s'ha enregistrat a La Atlántida Estudio (@laatlantidaestudio) a Barcelona, estudi on s’han enregistrat discs de grups tant rellavants com La Pegatina, Itaca Band o Bongo Botrako. Aquest disc compta amb una col·laboració de renom en l’escena estatal com Ferran Exceso.

Amb el directe com a la seva millor arma, Despit es situa amb completa sintonia amb les propostes internacionals de més avantguarda del camp de la fusió de músiques del món. En l’espai sonor de Despit podem trobar des del Reggae fins al Punk, passant pel Swing o Indie, tot arrodonit per un toc d’electrònica, creant així una proposta que no deixa indiferent. Tota aquesta explosió sonora es veu reflctida en un directe demolidor, produït per Miguel Zamarripa (@flautek), un dels productors més influents de l’escena nacional.

Tornar a notícies

#musica

0 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h