L’associació S’agaró-Sant Pol es mou i l’ajuntament promouen la tercera edició de la Festa Major d’e


Dilluns 15 de juliol (17 h) al Parc de Sant Ramon s’hi farà la festa del 10è Aniversari de Som Reggae FM. L’emissora radiofònica (106.0FM i per internet) va néixer el 2009 per fer visibles una varietat de gèneres no comercials relacionats amb la música jamaicana, i celebra aquests primers 10 anys retransmetent en directe la festa amb dj’s propis juntament a selectors i el sound system de Rise Up Girona i el concert de reggae acústic dels The Wah Wah’s. Es completa la vetllada a la Plaça Sant Pol amb les versions més joves de La Dalton Bang (22.30 h), una colla de músics amb un únic objectiu: assaltar les places per vestir-les d’una absoluta festa sense precedents amb balls, gresca i bona música que va, des dels hits dels anys 70, fins a la patxanga més actual.

L’endemà dimarts 16 de juliol, totes les propostes són a la Plaça Sant Pol on hi haurà festa de l’escuma amb Soy La Fiesta (12 h), màgia i música itinerant (17.30 h) i ball de fi de festa amb La Band Gogh (20 h), una nova formació que aplega tres artistes amb molts anys de trajectòria i d’experiència que ofereixen un espectacle multidisciplinari que barreja art, música, pintura (performance), qualitat, elegància, bogeria i professionalitat en la seva màxima expressió, juntament amb una diversitat de repertori que complau a tot tipus de públic.

La celebració s’emmarca en el conjunt de propostes d’estiu a S’Agaró que es va iniciar el 5de juliol amb la Magic Night. Més enllà de la festa major, hi haurà havaneres amb Els Pescadors de L’Escala (14 de juliol) i L’Empordanet (10 d’agost), sardanes amb La Principal de L’Escala (27 de juliol), la primera edició del Summer Market La Industrial al Parc de Sant Ramon (del 8 a l’11 d’agost) i cinema a fresca amb la projecció de Ralph Rompe Internet (14 d’agost). També el Camí de Ronda de S’Agaró és escenari de dues visites guiades, una amb l’acompanyament de la guia local i en idiomes (10 i 24 de juliol, 7 i 21 d’agost · 19 h) i l’altra, teatralitzada amb la Cia. La Minúscula, ambientada en la història dels rodatges cinematogràfics que s’hi han fet (18 de juliol, 1 i 29 d’agost · 19 h). A partir del 20 de juliol s’inicia el 22è Festival Internacional de Música de S’Agaró a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança amb un programa de nou concerts amb solistes o formacions cambra, fins al 21 de setembre. Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro (www.associaciopaucasals.cat).

Tornar a notícies

#SAgaró #Platjadaro #CastelldAro #activitats #Festes

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h