Els Mossos d'Esquadra detenen dos responsables d'una empresa de la Selva per un delicte cont


Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el passat 5 de juliol dos homes, de 42 i 51 anys, de nacionalitats búlgara i uruguaiana, amb domicili a Lloret de Mar, com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels treballadors.

Els fets es van iniciar el passat 7 de maig quan es va produir un accident laboral mortal en unes obres d'una casa a Lloret de Mar. Durant la investigació de l'accident, els mossos van detectar diverses irregularitats per part de l'empresa responsable.

D'entrada, van comprovar que la víctima, que estava en una situació irregular, no estava d'alta a la seguretat social ni tenia contracte amb l'empresa. També van constatar que a l'obra no s'havien instal·lat les estructures ni els elements de seguretat legalment establerts i els treballadors tampoc disposaven de l'equip de seguretat obligatori.

A més, van saber que en el moment dels fets hi havia almenys tres treballadors més en situació irregular, que van fugir quan els serveis d'emergència van arribar al lloc.

Posteriorment, els mossos van comprovar que l'empresa disposava de treballadors en situació irregular, sense permís de residència al país, sense contracte ni donats d'alta a la seguretat social, que utilitzava en diverses obres.

La investigació va culminar el passat divendres dia 5 de juliol, amb la localització dels dos responsables de l'empresa que van ser detinguts a Blanes com a presumptes autors d'un delicte contra els drets dels treballadors.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes quan siguin requerits.

Tornar a notícies

#Mossos

6 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h