ES PRESENTA LA NOVA GUIA DEL COL·LECTIU LA CUINA DE L’EMPORDANET


La Cuina de l’Empordanet va presentar la seva nova guia de restaurants en un acte que es va fer a la Barraca dels Liris de Tamariu i que va comptar amb la presència dels xefs dels 20 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès, i del seu president, Vicenç Fajardo.

Si l’any passat es va presentar una guia renovada -format apaïsat-, enguany s’han actualitzat els continguts i s’ha incorporat el restaurant Godard de s’Agaró. Amb l’entrada d’aquest establiment, la família de La Cuina de l’Empordanet retorna a la vintena d’integrants.

La guia, que s’ha editat en dues versions- una en català i francès, i l’altra en castellà i anglès- té una tirada de 20.000 exemplars i serveix per donar a conèixer i promocionar els 20 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la publicació de La Cuina de l’Empordanet també és una eina útil pels informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a oficines de turisme i altres punts d’informació. En aquest sentit, cal dir que la guia no només està pensada pels visitants i turistes sinó també per la gent del territori amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments que conformen la nostra marca.

Un cop acabada la presentació de la guia, els assistents han pogut gaudir del tradicional esmorzar de barraca, acompanyat dels vins i caves de les marques col·laboradores.

Tornar a notícies

#gastronomia #Tamariu

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h