Els Mossos d’Esquadra detenen un home per cinc robatoris amb força en apartaments de S’Agaró (Baix E


Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el passat dia 27 de juny, a la població de Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà), un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí del mateix municipi, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força a interior de domicili.

La detenció és el resultat d’una investigació iniciada durant el mes d’abril després de produir-se una sèrie de robatoris amb força en apartaments de la població de S’Agaró.

La Unitat d’Investigació que va començar a indagar sobre aquests robatoris va determinar que tots tenien les mateixes característiques. El lladre forçava els porticons de fusta i, en ocasions, trencava els vidres de les finestres per accedir a l’interior. Un cop dins, sostreia petits electrodomèstics o objectes fàcilment transportables.

La investigació va concloure el passat 27 de juny amb la localització i detenció del presumpte autor. Al detingut se l’acusa l’autoria de cinc robatoris amb força comesos entre el 22 d’abril i el 16 de juny en apartaments de primera i segona residència de S’Agaró.

El detingut, amb múltiples antecedents, va passar el dia 28 de juny a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.Tornar a notícies

#SAgaró #Platjadaro #CastelldAro #Mossos

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h