XII edició de la fira Arrels del Vi


Arrels del Vi s’ha consolidat com l’única fira professional de vins de la DO Empordà oberta al públic general, amb onze edicions a St. Martí d’Empúries i tres a Barcelona. La Fira suposa una oportunitat irrepetible per gaudir d’un tast obert en copa Riedel de més de 100 referències de vi de la DO Empordà de gamma alta en un entorn excepcional, conèixer de primera mà als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos i comprar a preu de celler els excel·lents vins de qualitat i amb personalitat pròpia de la DO Empordà.

Tornar a notícies

#gastronomia #Empordà #Fires #Lescala

0 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h