Vuitena edició del mini club infantil a la Platja Gran de Platja d’Aro del 25 de juny al 8 de setemb


Vuitena edició consecutiva del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, del 25 de juny al 8 de setembre (una setmana més que l’any passat) a la Platja Gran (confluència amb l’Av. Costa Brava), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge (11-14 h i 16-19 h). L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats o jocs de platja entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació de més de 3.000 infants cada estiu. A partir de juliol i durant tot l’agost, també ofereix activitats gratuïtes permanents: dilluns, dimecres i divendres (9.30-10.30 h) sessions d’hipopressius per a mares, que poden assistir-hi acompanyades dels seus nadons; i dimarts i dijous (9-10 h) sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos (es recomana portar-hi oli per a massatges). Alhora cada tarda de dilluns (19.30 h) tallers i activitats d’animació.

Aquest estiu, també pren protagonisme en Xalarí, el personatge que acompanya les accions, activitats i promocions de turisme adreçades al públic familiar, amb uns traços que volen transmetre tendresa entre els infantils, alegria amb els múltiples colors que l’acompanyen, i l’imaginari d’elements estiuencs amb uns cabells que recorden el sol i un cua que simbolitza les onades del mar. De manera permanent, es pot realitzar autònomament la gimcana On és en Xalarí? Amb l’ajuda d’un plànol cal buscar-lo, dibuixat en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de cada nucli de la vila, ja que hi ha tres gimcanes preparades i independents a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró. En cada placa hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completat, retornar-lo a l’Oficina de Turisme, on es rebrà un obsequi protagonitzat per en Xalarí: un joc de memòria, una capsa de colors o un peluix.

Més enllà del Mini Club i del Festival Xalaro d’Espectacles Familiar celebrat el passat cap de setmana, durant tot l’estiu s’han programat sessions d’animació familiar cada dijous al Passeig Marítim (tallers, jocs, espectacles, vol d’estels, etc.). A la Biblioteca Mercè Rodoreda s’hi fan sessions de contes, tallers i una campanya de promoció de la lectura. També s’ofereixen visites guiades naturalistes, teatralitzades i familiars; i hi ha diverses activitats esportives, fires i mercats, i la possibilitat de gaudir de la circulació de mini trens al Parc de l’Estació o del Parc dels Estanys de Platja d’Aro... O de participar a les festes majors de S’Agaró, Platja d’Aro i Castell d’Aro; i de la Urbanització Dalmau i Riudaura. Un conjunt de propostes pròpies del municipi com a Destinació Familiar, guardó de qualitat concedit per l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2014 i que només tenen 25 espais del país. Per aconseguir-la i consolidar-la cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l’estada del públic familiar; i des de l’àmbit municipal la implantació, entre d’altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o el disseny d’una programació d’activitats específica per al públic familiar, que es recull en l’edició d’una agenda en quatre idiomes.

Tornar a notícies

#nens #Platjadaro #activitats #Estiu

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h