• Ajuntament de Palafrugell

L’Ajuntament de Palafrugell realitza una recepció oficial als Clubs Handbol Garbí i Hoquei Palafruge


L’Ajuntament de Palafrugell ha ofert una recepció institucional al Club Hoquei Corredor Mató Palafrugell i al Club d’handbol Garbí, en reconeixement als èxits d’aquesta temporada. Ambdós clubs han realitzat una excel·lent competició, fet que els ha portat a retornar a l’OK Lliga i a ascendir a la Lliga Catalana, respectivament.

El primer equip del CH Palafrugell ha realitzat una fantàstica temporada que li ha permès tornar a la màxima categoria de l'hoquei, només un any més tard del seu descens. El CH Palafrugell ja va competir a l’OK Lliga la temporada 2017/2018, per primera vegada a la seva història.

Per la seva banda, el primer equip del Club d’handbol Garbí, que enguany celebra els seu 40 aniversari, ho ha pogut celebrar amb l’ascens a la Lliga Catalana del seu primer equip. Aquest fet representa una fita històrica pel handbol de Palafrugell i de la província.

Tornar a notícies

#Palafrugell #esport

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h