13e estiu de Biblioplatja de Tamariu


Un any més, la Biblioteca de Palafrugell instal·la a la platja de Tamariu, la Biblioplatja. Aquest espai, que enguany celebra 13 anys, ja s’ha convertit en un espai de referència per aquells que volen aprofitar el temps de lleure a la platja per llegir. La Biblioplatja romandrà oberta de l’1 de juliol al 31 d’agost, de 10 a 2 del migdia.

A banda de l’espai de lectura i el servei de préstec, la Biblioplatja organitza durant aquests dos mesos diferents activitats dirigides principalment als infants. En destaquen els tallers familiars de cada dijous, i també el taller masterxef per a públic infantil, el Palafrugell dibuixa, per a grans i joves, al camí de ronda de Tamariu, i les Converses de Barraca a la Sala Salí de l’Hotel Hostalillo per potenciar la memòria local.

Com cada any, la Biblioplatja oferirà llibres, contes, revistes i diaris per llegir a la platja o emportar-se en préstec a casa. L’any 2018, més de 1.500 persones van fer ús d’aquest espai i es van cedir prop de 500 documents, uns 300 dirigits a públic adult i uns 200 per a infants.

Segons Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell, “la Biblioplatja constitueix un oportunitat única per acostar la cultura i la lectura a un públic més ampli. A més, aquests 13 anys d’experiència i les xifres d’usuaris ens confirmen que és un espai esperat pels habituals de la platja de Tamariu i molt ben valorat pels nous visitants”.

L’objectiu d’aquest equipament és promoure la lectura i les activitats culturals fora de la Biblioteca, i acostar els llibres i la lectura als potencials lectors que ocupen altres espais del municipi, aprofitant l’època de vacances en la qual es disposa de més temps per llegir.

Tornar a notícies

#activitats #Estiu #Tamariu #Palafrugell

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h