• Ajuntament Sant Feliu de Guíxols

Presentat el cartell de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols 2019


El 25 de juny va tenir lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols la presentació del cartell de la Festa Major 2019 de la Ciutat.

Com en les darreres edicions, el cartell és el resultat d'un concurs obert a tothom. El cartell guanyador ha estat obra enguany del guixolenc Quim Díaz. L'alcalde de la Ciutat, Carles Motas junt amb la Regidora d'Esdeveniments de la Ciutat, Núria Cucharero, el Regidor de Joventut,David Oliveras i la Regidora d'Acció Social, Laura Serrano van presentar l'obra guanyadora.

El creador del cartell guanyador va explicar que el que volia aconseguir amb el cartell és que "ràpidament es reconegués que és la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols". Díaz va plasmar-hi la fira al vespre "que crec que és l'hora en la que tothom baixa" i també hi ha inclòs els elements que, a parer seu, són més representatius de la fira, com ara els cavallets, el vaixell pirata, els aneguets, els autos de xoc, el tren de la bruixa, entre d'altres.

També volia representar-hi els focs artificials "que tampoc hi podien faltar". Pel que fa a la tipografia, "volia que fos l'element que li donava aquest punt més modern, més actual al cartell".

Tornar a notícies

#SantFeliudeGuixols #premis #Festes #tradicions

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h