• Associació Amics de les Illes Formigues

L’Associació Amics de les Illes Formigues presenta un vídeo sobre l’entorn de les Illes Formigues.


Aquest vídeo ha estat produït per FilmAnd de Ramon Casabayó, membre d’aquest grup, i recull l’aixecament de dos castells, el dia 29 de setembre passat, un a la Platja de Castell de Palamós, a càrrec de la “Colla Castellera dels Minyons de Santa Cristina d’Aro” i l’altre, per primera vegada sota l’aigua, amb la participació d’un grup de submarinistes.

Els dos castells pretenen incentivar el treball col·lectiu de tota la societat per conservar el nostre entorn La projecció tindrà lloc divendres 28 de juny a les 19 hores en la Sala d’Actes del Museu de la Pesca i comptarà amb la presència de la Colla que amb la seva actuació són protagonistes de la projecció. També hi assistiran els representants de les empreses submarinistes participants en l’aixecament dels primer castell submarí.

L’associació Amics de les Illes Formigues introduirà l’acte que s’emmarca dintre de les finalitats de conscienciació i socialització mediambiental.

Tornar a notícies

#Associació #video #mediambient

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h