Campionat de catalunya de foto i vídeo submarí 2019


Els dies 18 i 19 de maig de 2019, va tenir lloc a l’Estartit el Campionat de Catalunya de Fotografia Submarina, on els participants van poder fer les seves immersions a les illes Medes per captar les millors fotos i vídeos.

Ferran Sánchez i Cristina Molnar es van proclamar guanyadors en la categoria de Fotosub de la final de Catalunya d'Imatge Submarina 2019

El passat dissabte 1 de juny, a la sala d’actes de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit, es varen donar els resultats de la final de Catalunya d'Imatge Submarina 2019.

L'equip format per Ferran Sánchez i Cristina Molnar del Club Ictinio es varen proclamar vencedors en la categoria de Fotosub. La parella va aconseguir guanyar en dues de les tres categories valorades, peixos i ambient, aconseguint un total de 185 punts en la classificació general de la prova. En segona posició amb 183 punts, va quedar la parella formada per Xavier Salvador i Marinel·la Farré del Club Skaphos, en tercera posició amb 163 punts l'equip de Rafael Cosme i Xavier Lindo del Club Pallars. En la tercera categoria valorada, macro, l'equip format per Joan A. Barcià i Eva Cruz del Club Diving Time van aconseguir la puntuació més alta. La medalla a la millor model va ser per la Margot Bosch. El premi especial a la millor foto de Mero, va ser per l'Ivan Ragel.

Tornar a notícies

#premis #Estartit #fotografia

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h