27a edició de la Trobada d’Embarcacions Tradicionals


Un any més, el proper cap de setmana tindrà lloc a Calella de Palafrugell la Trobada d’Embarcacions Tradicionals. Participaran a la trobada, que enguany arriba a la 27a edició, una desena d’embarcacions de vela tradicional (llatina, al terç, àurica, etc) que transformaran l’horitzó marítim de Calella en una autèntica imatge de postal des de divendres 28 fins al diumenge 30 de juny.

La trobada es va iniciar l’any 1992 gràcies a un grup de persones que van decidir que Calella de Palafrugell era l'espai ideal per mostrar els gran vaixells de vela llatina de Catalunya. Al llarg dels 27 anys d'història hi han participat un centenar d'embarcacions diferents, que han navegat per les aigües de Calella durant els últims dies del mes de juny. Una vegada més, la Trobada coincideix amb la Festa de Sant Pere, la Festa Major de Calella, just una setmana abans de la tradicional Cantada d’Havaneres, que ofereix Calella com el gran aparador d'inici d'estiu a la Costa Brava.

El més espectacular i visualment impactant d’aquest esdeveniment és la imatge que ofereix l’arribada de les barques a Port Bo, i tot seguit la imatge de la navegada lliure costejant fins a Cala Pedrosa, a tocar de Tamariu on, com també és tradicional i sempre que el temps ho permet, es fondeja, es pren el bany i els tripulants dinen. Tot i que no és cap competició, les barques, quan són a prop, es miren i procuren navegar millor i més ràpids que les altres.

Tornar a notícies

#Calella #tradicions #Palafrugell #Estiu

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h