Oncolliga torna a rebre el suport de Begur amb la desfilada de modes


La XIV desfilada de modes de Begur en benefici de la Fundació Oncolliga Girona de la població, que ajuda als malalts de càncer de la demarcació, va tornar a omplir ahir a la nit la plaça de la Vila. Al llarg de quasi una hora i mitja van desfilar desenes de persones de totes les edats, moltes d'elles veïnes del municipi, per mostrar les col·leccions primavera-estiu d'enguany de diversos establiments de la població. Els locals participants en aquesta edició han estat Bo Begur Òptica, Blauet, Dana Taboe, Desire by Me, El Taller-Rosa Tarrés, Indians Kids i Kumade. La desfilada, que organitza la secció local d'Oncolliga, va comptar amb la presència de la seva delegada, Rosa Maria Dalmau, com també de la presidenta del patronat de la Fundació gironina, Lluïsa Ferrer. A més hi col·laboraven més d'un centenar d'establiments del municipi, a part de l'Ajuntament de Begur. Al final de l'acte, dirigit pel begurenc DJ Nasi, es van sortejar diversos regals, els beneficis dels quals van directament a l'entitat organitzadora. A més, l'alcaldessa, Maite Selva, va entregar uns rams de flors a les responsables de l'entitat, Dalmau i Ferrer, i Maribel, que va lluitar per evitar que la desfilada es deixés de fer. L'any passat, es van recaptar 8.104,54 euros.


Tornar a notícies

#solidari #Begur

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h