MÉS DE 15.000 PERSONES CELEBREN LA GRAN REVETLLA DE LA COSTA BRAVA A L'ESTARTIT DURANT LA DOBLE


L'Estartit. El Festival ÍTACA, Cultura i Acció ha celebrat aquest cap de setmana dues nits multitudinàries de festa i música per celebrar l'arribada de l'estiu. En la seva quarta edició, l'#ItacaSantJoan s'ha tornat a confirmar com la primera gran festa de l'estiu i la revetlla musical més multitudinària de la Costa Brava. Les nits de dissabte i diumenge, el recinte de la platja Gran de l'Estartit es va omplir de gom a gom per acollir vuit concerts i dues sessions de DJ's. En total, 10.000 espectadors van presenciar dins el recinte les actuacions d'Els Catarres, Oques Grasses, Berri Txarrak, Iseo & Dodosound, Doctor Prats, Roba Estesa, Lildami, Vandal i Serial Killerz. Les dues nits el festival ha penjat el cartell de 'sold out' i milers de persones van seguir les actuacions des de la platja en quedar-se sense entrada. Així mateix, els packs que oferien l'assistència als concerts més plaça de càmping es van exhaurir setmanes abans de la celebració del festiu cap de setmana. L'elevada assistència d'aquests dos dies suposarà un important increment d'espectadors pel festival que tancarà la seva sisena edició amb la xifra més alta d'assistència de la seva història.

Festa però alhora conscienciació, ja que el festival ÍTACA va instal·lar per primera vegada un 'Punt lila' per sensibilitzar contra les conductes sexistes i atendre de forma àgil i professionalitzada les denúncies d'agressions. Amb aquesta iniciativa, ÍTACA manté la seva aposta per unes festes lliures de sexisme. Cal destacar, en aquest sentit, la manca d'incidents sexistes durant les dues nits, un fet valorat molt positivament per l'organització. Així mateix i durant els concerts, el festival va emetre en una pantalla gegant vídeos reivindicatius a favor de la llibertat expressió i a favor dels presos, les preses, els exiliats i les exiliades polítiques.

#festivals #musica #CostaBrava #Estartit #TorroelladeMontgrí

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h