Gran èxit de la X marxa popular Puja i Baixa de Begur, amb sortida des del Castell


Uns 1.600 esportistes han gaudit aquest matí de la nova edició, i ja és la desena, de la marxa popular Puja i Baixa de Begur, que organitza el club excursionista Els Perduts amb el suport de l'Ajuntament. La gran novetat d'aquesta edició, que com cada any es modifica el seu recorregut, ha estat el punt de sortida, ja que s'ha fet des de dalt el Castell per celebrar el seu Mil·lenari. El recorregut, d'uns 15 quilòmetres i que es pot fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats, permet gaudir d'indrets i miradors fantàstics tot resseguint les platges i cales begurenques, pujant i baixant per la Costa Brava més autèntica.

La celebració de la Puja i Baixa ja va començar ahir dissabte amb una sèrie d'activitats a la plaça Lluís Esteva i Cruañas. A part de poder agafar els esportistes el seu dorsal i la bossa de regal amb la camiseta d'aquesta edició, van poder realitzar diverses activitats, com un spinning, amb David Ribera; una gimcana, amb l'Esplai de Begur, i una caminada per conèixer els voltants de Begur i on es van explicar contes i llegendes relacionades amb el Castell.

Tornar a notícies

#Begur #esport

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h