Desfilada de modes en benefici d'Oncolliga, divendres a Begur


La Fundació Oncolliga Girona de Begur organitza aquest divendres, a les 22 hores, a la plaça de la Vila la tradicional desfilada de modes en benefici de l'entitat, que ajuda al malalt de càncer de la demarcació. En aquesta edició, la setzena, hi participaran set establiments, una de les quals és d'ulleres, Bo Begur Òptica, i la resta, de roba: Blauet, Dana Taboe, Desire by Me, El Taller-Rosa Tarrés, Indians Kids i Kumade. A més hi col·laboren comerços, empreses i entitats del municipi, a part de l'Ajuntament de Begur, que assumeix tot el muntatge logístic de l'esdeveniment.

Durant la desfilada, que presentarà el DJ Nasi, els establiments participants mostraran les seves col·leccions primavera-estiu d'enguany amb la implicació de veïns del municipi. En acabar la desfilada, es sortejaran, a través d'uns números que es vendran al principi de l'esdeveniment, diversos premis. Els beneficis del sorteig van directament a l'entitat organitzadora. L'any passat, es van recaptar 8.104,54 euros.

Tornar a notícies

#activitats #Begur

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h