Gran castell de focs d’artifici la nit de Sant Joan a la platja gran de Platja d’Aro com a cloenda d


Diumenge 23 de juny, és la nit de sant Joan i, un any més, tota la Platja Gran de Platja d’Aro (al nord, a la zona de Cavall Bernat), s’il·luminarà amb un espectacular castell de focs d’artifici (23.30 h), enguany a càrrec de la pirotècnia Gironina SL amb una durada d’uns 21 minuts. Aquesta iniciativa de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de CastellPlatja d’Aro s’emmarca, d’una banda, en un llarg cap de setmana ple d’activitats al municipi; i de l’altra, també esdevé l’inici del programa d’estiu amb més de 250 propostes d’àmbits diversos: música, visites guiades, esports, exposicions d’art, animació infantil i familiar, etc.

Alhora, enguany, el Gran Castell de Focs esdevé també la cloenda del 6è Festival Xalaro (21, 22 i 23 de juny), el primer de la Costa Brava dedicat al públic familiar, amb un programa de 16 espectacles de música, circ, màgia, acrobàcia, clown, dansa o instal·lacions interactives. Manté la gratuïtat de gairebé totes les actuacions i consolida el Passeig Marítim i la Plaça Major com a espais escènics dels espectacles, concentrats en la tarda-vespre (www.xalaro.cat). Destaquen les actuacions d’Obeses, Peyu, Reggae per Xics, Cie Okidok, The Beatbox Collective o Xiula. També es pot fer la gimcana On és en Xalarí?: amb l’ajuda d’un plànol cal buscar el dibuix de la mascota de Turisme Familiar en petites plaques en els punts més emblemàtics del municipi. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completades totes, lliurar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un regal commemoratiu.

Just després del cap de setmana, s’enceta la vuitena edició consecutiva del Mini Club InfantilLudoteca a la Platja Gran de Platja d’Aro (Av. Costa Brava), en servei tots els dies de la setmana, del 25 de juny al 8 de setembre (11-14 h i 16-19 h), en un espai de 200m2, tots els dies de la setmana. L’accés és gratuït -però limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats, jocs de platja o inflables, entre d’altres activitats. La proposta té una mitjana de participació anual de 3.000 infants. També s’hi fan sessions d’hipopressius per a mares i de ioga amb nadons (matins) i diverses propostes d’animació per a tota la família (tarda).

Propostes que donen el tret de sortida a un programa amb més de 250 activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. Destaquen el programa de visites guiades i d’activitats de descoberta; les exposicions d’art al Castell de Benedormiens, a la Masia Bas i al Parc dels Estanys; els festivals de música Nits de Jazz, Desemboca (rock’n’roll), S’Agaró (clàssica) i Festisurf (surf-rock); les festes majors del Ridaura, Urbanització Dalmau, S’Agaró, Platja d’Aro i Castell d’Aro; el Mercat Medieval de Castell d’Aro o la fira de col·leccionisme freak Firafan. Però també hi ha previstes caminades nocturnes; jocs, contes i tallers a la Biblioteca Mercè Rodoreda, circulació del trenet al Parc de l’Estació, fira de brocanters, o propostes diverses a les Vies Braves de la Platja del Racó a S’Agaró i de Cavall Bernat a la Platja Gran.

Tornar a notícies

#Platjadaro #Festes

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h