• El nou, guia de l'Empordà

Es presenta el vídeo que promocionarà les activitats commemoratives organitzades enguany per l'A


L'Ajuntament de Palamós ha fet públic el vídeo (enllaç Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ZJbQNDFmzYk) que durant el que resta de l'any promocionarà i identificarà les activitats organitzades per l'Ajuntament de Palamós amb motiu del 25è aniversari del referèndum de Castell.

Aquesta presentació es fa coincidint amb la setmana que se celebren els 25 anys de la realització del referèndum de Castell, que va tenir lloc el 12 de juny de 1994; i també de l'aprovació per unanimitat del Ple municipal de l'Ajuntament de Palamós, d'inici dels tràmits de la requalificació de Castell en el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), com a sòl no urbanitzable. Un ple que es va realitzar el dia 15 de juny de 1994, demà farà 25 anys.

El vídeo ha estat realitzat pel periodista palamosí, director i realitzador de formats televisius, Josep Serra, la mateixa persona que l'any 1994 va enregistrar les imatges del mural humà que es va fer a la platja amb les paraules "Salvem Castell", i que va servir per fomentar la campanya de defensa i protecció d'aquest espai natural.

La realització d'aquest vídeo combina en un minut les imatges actuals de Castell amb les realitzades l'any 1994 per Serra amb motiu del mural humà. Al final de les imatges es recull l'eslògan "25 anys (1994-2019) Preservem i gaudim, Castell un paratge natural" amb la que s'identificaran les diverses propostes commemoratives que s'organitzaran enguany i que l'Ajuntament de Palamós està ultimant per a poder presentar properament.

El calendari de propostes s'iniciaria aquest estiu amb la promoció mitjançant les xarxes socials dels valors naturals i patrimonials de Castell, així com amb un concurs a Instagram amb les millors imatges d'aquest espai captades pels seus usuaris. El gruix de les activitats es realitzaran però passat l'estiu amb l'organització de visites guiades, conferències i taules rodones.

Tornar a notícies

#turisme #cultura #Palamós

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h