Les conferències de La Traviata de Festival de Peralada arreu de les comarques gironines arriben a G


Aquesta activitat, que fins ara s’ha fet a les biblioteques de Castelló d’Empúries, Figueres i Sarrià de Ter, està centrada en l’òpera de Verdi, que aquest 2019 és la producció pròpia del Festival

L’Auditori Viader de la Casa de la Cultura de Girona, serà l’escenari aquest dijous (19,30h), de la conferència que oferirà Abigail Prat, arpista i professora de música, Cum Laude de la Universitat de Música de Viena i solista de reconegut prestigi internacional.

Abigail Prat, pretén acostar l'univers de "La Traviata" a un públic que

tingui ganes de connectar amb el món de l'òpera a través d'un llenguatge molt planer i a partir d'una estructura on la conferenciant explica la sinopsis de l'obra, el compositor, l'entorn sociològic del moment i la nova proposta del festival.

Els assistents a les conferències podran adquirir entrades a la zona B amb un descompte del 30% per a les funcions de "La Traviata" al Festival Castell de Peralada les nits del 5 i 7 d'agost.

Seguint la ferma vocació de contribució en el panorama operístic espanyol, el Festival Castell de Peralada presenta aquest estiu La Traviata, de Verdi, una nova producció pròpia, que representa el retorn a Peralada de Paco Azorín, com a director i responsable de l'espai escènic. Un any mes, serà una producció de quilòmetre zero construïda en tallers de l’Empordà.

Tornar a notícies

#festivals #musica

0 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h