2a edició de Tasta el Mercat


El proper dissabte al vespre, tindrà lloc dins els actes de les Festes de Primavera, la segona edició de Tasta el Mercat. Aquesta activitat, organitzada per l’Associació del Mercat diari de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), ofereix als visitants tastets preparats per les parades del mercat diari de la vila.

Aquest any, per primet cop, Tasta el Mercat es farà a l’exterior del mercat, al carrer Pi i Margall. Per un preu de 8 euros es donaran 5 tiquets. Els tiquets es poden comprar anticipadament a les parades participants del mercat diari i també el mateix dissabte durant la fira, de 8 a 11 de la nit.

Segons Albert Gómez, regidor en funcions de Promoció Econòmica, “Tasta el Mercat és una oportunitat per promocionar el mercat, combinant oci i gastronomia dins el programa d’activitats de les Festes de Primavera. Alhora també ens permet donar a conèixer la bona qualitat del producte que s’hi ven, reforçant la imatge de qualitat del nostre mercat diari, i arribar a un nou públic potencial”.

Les parades del mercat diari participants són: Al teu Gust, Carnisseria Jordi, Carnisseria Ramos-Gómez, El Petit Cafè del Mercat, 3 Pollets, El Rebost de Ca l’Artigas, Fruites i Verdures Frigola, Fruites i Verdures Sepu, Hortícola Marissa, Peixos Marc, Peixos Mielgo i Pesca Pròpia.Tornar a notícies

#ciutadania #Palafrugell

Entradas Recientes

Ver todo

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h