El món ciclista mira amb entusiasme cap a Girona i la Costa Brava, que a partir de divendres viuran


Seran tres dies frenètics, d'activitat ciclista 100% amb propostes per a tots els públics, que convertiran Girona i la Costa Brava en la capital europea del ciclisme. Un territori que respira ciclisme tot l'any i que recull els fruits de dues exitoses edicions de Sea Otter Europe, un esdeveniment que l'any passat va generar una impacte econòmic al territori de 2,8 milions d'euros, segons l'estudi que va dur a terme el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Hi haurà 150 periodistes de tot el món acreditats per fer la cobertura informativa d'un festival que posa la ciutat i el territori a l'epicentre mediàtic. Prop de 400 de les millors marques de tot el món de la indústria ciclista mostraran i deixaran provar les seves novetats, omplint la zona expo del festival que tindrà el seu epicentre al pavelló de Fontajau de Girona i el seu entorn. Aquí hi haurà la zona principal d'exposicions i mostres de productes, accessoris i serveis relacionats amb el sector, i es faran les sortides i arribades dels múltiples esdeveniments esportius, competicions de ciclisme de nivell internacional, proves populars, exhibicions i zones de paddocks. També hi haurà zona de restauració per a ciclistes i visitants. Una àmplia proposta, amb entrada gratuïta, que començarà divendres a les 16h i no deixarà de sorprendre fins diumenge a les 15h. El dissabte el festival estarà obert de 9 a 20h.

6.000 ciclistes per a més 15 proves Carretera, MTB, Gravel, Trial, BMX, bicis elèctriques, sortides familiars, exhibicions... totes les modalitats ciclistes seran presents a Sea Otter Europe, amb més d'una quinzena de curses, des de les més populars, com la novetat de la cursa amb bicis Brompton, fins a competicions internacionals que comptaran amb campions del món i els ciclistes més en forma del panorama actual. S'hi esperen uns 6.000 ciclistes, que s'han inscrit a proves molt variades.

Tornar a notícies

#esport #CostaBrava #Girona

2 vistas

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h