top of page

150 anys de la Creu Roja a Palafrugell


Amb aquest esdeveniment, al qual hi van assistir voluntariat, persones sòcies, personal laboral, anteriors presidents i presidentes, empreses i entitats, es va retre homenatge a totes aquelles persones que han format part de l'organització en el segle i mig d'història a través del voluntariat o que li han donat suport mitjançant donacions particulars o públiques.


Gràcies a totes elles, durant aquests 150 anys la Creu Roja ha pogut treballar per la dignitat de les persones a la comarca, per protegir-les i recuperar-les en situacions de vulnerabilitat, ja sigui en emergències, socors, conflictes armats, desastres naturals, crisis econòmiques, i ha estat present en grans fets socials i històrics. Actualment, la Creu Roja a Palafrugell rep el suport de més de 165 persones voluntàries i més de 1.500 persones i empreses sòcies que fan possible la seva tasca humanitària en els àmbits d'intervenció social, salut, atenció a la infància, socors, ocupació i cooperació internacional, entre d'altres.


Reconeixement a títol pòstum de qui va ser secretari local de l'entitat durant 26 anys, Pere Costa Bosch. Recollint el reconeixement els seus fills.0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page