13a edició del Gran Premi de Catalunya de Bitlles


El dissabte 3 de setembre es va celebrar a les pistes del pavelló municipal de Mont-ras la tretzena edició del Gran Premi de Catalunya de bitlles catalanes, que va enfrontar els millors i les millors bitllaires de les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina, sub25 i infantil, i la final de la Supercopa Catalana, disputada entre el Club de Bitlles Perelló i el Club de Bitlles La Galera.


En el Gran Premi de Catalunya, la selecció absoluta femenina es va imposar a la resta de seleccions rivals amb una puntuació de 725 punts i 55 bitlles. La selecció absoluta masculina va quedar en segona posició amb 708 punts i 51 bitlles, seguida de la seleccions sub25 (681 punts i 57 bitlles) i infantil (670 punts i 50 bitlles) respectivament. Pel que fa a la Supercopa, el CB Perelló es va endur la victòria, amb 671 punts i 49 bitlles, en una competició que va ser renyida fins al final.


Ambdues competicions, van ser organitzades pel Club de Bitlles Catalanes Els Cremats, de Mont-ras, (amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling) com a acte de celebració per commemorar els 20 anys del club montrasenc. Els Cremats també va jugar les dues partides corresponents al Gran Premi de Catalunya, i va acabar amb una puntuació de 639 punts i 44 bitlles.

1 visualización0 comentarios