top of page

10a edició de l’Oncotrail: una exposició i unalínia de roba esportiva són les principals novetats


L'Oncotrail, la trail solidària de 100 km per equips a favor dels afectats de càncer que organitza la Fundació Oncolliga Girona, arriba aquest any a la seva 10a edició. Una xifra rodona que els organitzadors volen celebrar organitzant una exposició fotogràfica itinerant i creant una línia de roba esportiva amb un disseny exclusiu que estarà disponible online. La línia de roba esportiva per a corredors que l'empresa Tactic Sport ha dissenyat expressament per a l'ocasió i que estarà disponible a través de la seva web (www.tactic-sport.com/ca/team-store) amb el codi ONCOTRAIL.


La línia consta de samarretes de màniga curta i màniga llarga per a dona i home, pantaló per a home i dona, mitjons, buf i cinta pel cap. També hi haurà talla infantil de samarreta i pantaló. Un percentatge de les vendes es destinarà directament a Oncolliga com a donatiu.


Els organitzadors han explicat com s'han aplicat els 381.000 euros de donatiu recollits l'any passat. El 70% dels donatius s'han destinat a millores en hospitals gironins, investigació del càncer i posada en marxa dels nous programes de nutrició i sexualitat d'Oncolliga i l'altre 30% es destinarà a donar continuïtat a la resta de serveis que Oncolliga ofereix als malalts de càncer i les seves famílies.
Les inscripcions s'obriran el pròxim dilluns, 30 de gener, a les 9 del matí, però de moment únicament per als equips que ja van participar en l'edició de l'any passat. En aquesta primera fase hi haurà 100 places disponibles. A partir del 13 de febrer, hi haurà una segona fase d'inscripcions oberta a tothom, fins arribar als 275 equips.


Conscients de les pròpies limitacions organitzatives, els promotors de la cursa han marcat per a la pròxima edició un límit màxim de 300 equips participants. Cada equip pot estar format per un mínim de 6 components i un màxim de 8. A més, els equips poden inscriure també un xofer. El preu de la inscripció s'ha apujat lleugerament respecte l'any passat per tal de fer front a l'augment de preus com a conseqüència de la inflació. Així, la inscripció serà de 60 euros per als participants que disposin de llicència federativa i 65 euros per als que no en tinguin.

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page