10 informadors a les platges de Palamós per ajudar al complir les mesures de seguretat

Les platges i les cales de Palamós comptaran aquest estiu amb un servei d'informadors, format per 10 persones, dedicades a la funció específica d'ajudar als usuaris de les platges a complir les mesures de seguretat de prevenció de la Covid-19.


Aquesta funció informativa i de control es durà a terme durant dos mesos, de l'1 de juliol al 31 d'agost, coincidint amb el període de màxima ocupació i ús d'aquests espais litorals.


L'Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés de contractació d'aquestes persones que hauran de tenir entre 18 i 29 anys, prioritzant joves empadronats al municipi.


Les funcions bàsiques d'aquests informadors serà la de vigilar i donar suport al compliment de la normativa a les zones de bany de les platges i cales de Palamós, recordant els protocols de seguretat i higiene que els usuaris d'aquests espais litorals hauran d’aplicar per evitar possibles contagis.


Aquesta tasca informativa se sumarà a la que ja fan actualment els cartells instal·lats a les platges del municipi els quals adverteixen, entre altres, de la necessitat de mantenir sempre una distància de seguretat de 2 metres respecte a la resta de persones i la distància de 4 metres entre para-sols.


També es fa referència a les normes de l'ús de dutxes i rentapeus que caldrà utilitzar de manera individual i mantenint la distància respecte a la resta de persones que esperen el torn. O bé de l'obligació d'utilitzar calçat per caminar per les passarel·les d’accés a les platges.Inici del procés contractació

Les persones que vulguin optar a poder ser contractats per a formar part del servei d'informadors, poden presentar la seva sol·licitud fins el proper dimecres 10 de juny.

La sol·licitud cal fer-la arribar per correu electrònic a: ocupacio@palamos.cat, indicant com assumpte del correu: “Brigada jove 2020”, i adjuntant el currículum, una carta de motivació i la còpia del document nacional d’identitat o NIE.


Per a poder consular les bases i el procés d'inscripció es pot fer mitjançant el web de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'juntament de Palamós: www.palamosocupacio.cat


Redacció: Ajuntament de Palamós


Tornar a notícies

1 vista0 comentarios

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h