top of page

Peixos Marc
Del mar a la taula

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN

Una petita peixateria que ha esdevingut un negoci negoci familiar reconegut. Quins son els orígens de Peixos Marc?

Els orígens de Peixos Marc es remunten a l'estiu de l'any 1987. La Mercè, fundadora i mestressa de la peixateria, va apostar per vendre una selecció de peix de palangre de la nostra costa, ja que és el que representa menys impacte pel medi ambient i per tal de donar dinamisme al mercat d'aleshores. 

Com és l'atenció que oferiu als clients quan vénen a la Peixateria?

Oferim un tracte totalment personalitzat: els clients són molt diferents entre ells i les seves preferències també ho són. Per a nosaltres, els nostres clients són imprescindibles perquè el negoci segueixi viu, per aquest motiu sempre procurem atendre'ls de la millor manera i, en alguns casos, també els aconsellem en com preparar receptes, etc.

 

En els temps actuals, considereu que consumir productes frescos és un luxe?

Malauradament, la situació que estem vivint en aquests moments és molt complicada per a moltes famílies. Avui dia comprem productes bàsics a preus extraordinaris, cosa que no hauríem pensat mai. En el nostre cas, oferim molta varietat de peix a preus molt diferents amb la finalitat que tothom que vulgui menjar peix fresc pugui fer-ho.

 

Com ens pot ajudar Peixos Marc si volem preparar receptes casolanes de l'Empordà als nostres convidats?

Creiem que una bona manera de poder ajudar als nostres clients és proporcionant-los les receptes que fem servir a casa, les de tota la vida. Fins i tot les de la baba! A més a més, oferim cursos i classes pels amants de la cuina en els quals es preparen i es degusten diversos plats amb l'objectiu que es pugui gaudir de les receptes apreses a casa.

Què podem fer si volem menjar peix fresc i no tenim temps d'anar a la peixateria? A través de quins canals podem formalitzar la comanda?

En el cas que es vulgui menjar peix fresc i no es pugui, oferim el servei de lliurament a domicili. Només amb una trucada, enviant un WhatsApp o contactant a través de la nostra pàgina web www.peixosmarc.com ens posem en contacte amb els clients i expliquem el que es pot trobar just en aquell moment a la parada, com si estigués presencialment amb nosaltres. Un cop el client ha fet l'elecció, enviem la comanda o bé la lliurem nosaltres en hores convingudes.

 

El peix disponible varia en funció de la pesca. Què passa si no hi ha disponibilitat del que hem demanat?

La nostra professió també es basa en poder trobar i proposar alternatives als clients en el cas que no trobin el producte que desitgen. Així doncs, sempre mirem d'entendre les seves necessitats i preferències per poder-los oferir una alternativa que els pugui anar bé i puguin gaudir de la mateixa manera.

 

En què consisteix el bufet d'ostres? Com es pot sol·licitar?

El bufet d'ostres que posem a disposició dels clients permet donar un toc original a les celebracions. Oferim la nostra selecció d'ostra i ostró tal com surt del mar i les servim amb xupitos de Bloody Mary, tabasco, vinagreta japonesa, al gintònic o al natural. També oferim la possibilitat de degustar-les al mercat o bé a la botiga de Calella de Palafrugell. Per sol·licitar aquest servei, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostres correu electrònic.

 

On podem trobar Peixos Marc?

Actualment els nostres punts de venda i atenció directe són al Mercat de Palafrugell durant tot l'any i a Calella de Palafrugell al carrer Lepanto 19, obert des de Sant Joan fins La Mercè.

 

Què podrem degustar a la peixateria de Calella de Palafrugell a partir de Sant Joan?

Es podrà degustar ostró, cloïssa fina salvatge, varietat de fumats, sashimis… inclòs un tall autèntic de tonyina salvatge de la nostra costa amb el maridatge que el client desitgi. Us hi esperem!

MERCAT DEL PEIX · PALAFRUGELL

Tel. 625 040 132 · 658 44 66 09

bottom of page