Pati de Can Plaja, a l'Hostal Plaja de Palafrugell

REDACCIÓ JORDI UNGÉ PLAJA I LUCAS VIGOROUX

L'Hostal Plaja sempre ha estat un establiment familiar, senzill, tranquil i acollidor. La seva situació al centre de la vila de Palafrugell ha permès viure l'evolució turística de primera línia, des dels inicis al 1958, fins a l'adaptació al segle XXI. Actualment som la tercera generació de la família Plaja qui gestiona l'Hostal i ara també el Pati de Can Plaja

L'èxit del Pati de Can Plaja rau en la reivindicació de la vida tranquil·la en mig d'un poble que viu en un frenesí constant durant els mesos d'estiu. És una aposta segura per tots aquells que vulguin gaudir d'ells mateixos i d'un temps que a vegades se'ns escapa de les mans.

 

La Casa Pairal de la família Plaja, un dels pocs exemples vuitcentistes de la burgesia industrial suro-tapera de Palafrugell, ens dona la benvinguda i l'accés al seu Pati. Un marc de flors i unes plantes enquadren les taules. Els arbres i veles projecten una agradable ombra que ens protegeix del sol. Aquí i allà obres de col·lecció de diferents èpoques s'integren a la perfecció dins el paisatge per convertir-se en un element més de l'indret on poder prendre-hi alguna cosa.

Obert cada dia d'estiu de 12 a 15 h i de 18.30 a 21.30 h. Podeu seguir-nos a Instagram i Facebook per estar al dia de concerts i novetats. Estem al Carrer Sant Sebastià, 34 de Palafrugell. www.hostalplaja.com

Oferim un ampli ventall de còctels clàssics i de creació pròpia, així com originals tapes que acompanyen sempre a totes les begudes. Una bona oferta de vins del país, cerveses, refrescs i els millors vermuts catalans conformen una carta generosa i pensada per gaudir de bons moments amb els nostres amics i familiars.

hostal.PNG
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h