Panells de tela per decorar

REDACCIÓ AMIC · Font: www.decoraryreformar.com

La decoració de les parets té múltiples possibilitats, podem utilitzar paper tapís, quadres, vinils decorats, fotografies, pintura, entre d'altres, però una opció econòmica i original són els panells de tela.

En el moment d'escollir els panells, cal que primer escollim la tela que combinarà amb la nostra decoració. Tenim una àmplia gamma de teles per escollir:
La seda hindú és ideal per crear ambients ètnics, també podem utilitzar teles d'imitació.

Les teles amb motius incaics s'acomoden molt bé a decoracions eclèctiques on es combinen elements clàssics amb antiguitats o objectes primitius.

Una altra opció està en els dissenys estampats amb motius diversos, fins i tot els brodats, com els de tipus àrab, que resulten molt luxosos.


Els panells de tela ens serveixen per decorar espais petits o espais realment amplis.


Per a la seva instal·lació no necessitem més que un suport que pot ser un bastidor, una planxa de fusta lleugera o un suport confeccionat amb dues barres de cortines. 


Aquests panells poden utilitzar-se també com a separadors d'ambients, aconseguint una separació visual que no ocupa espai, fins i tot podem dotar-los d'un sistema de cordes per recollir-los com si fossin estors.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h