Odontologia infantil a Empordà Odontòlegs

REDACCIÓ DRA. EULÀLIA TORRENTE CASTELLS · Odontòloga. Col. 3891

L'odontopediatra és un odontòleg amb formació pediàtrica especialitzada. Establir una relació entre odontopediatra-pacient-família des de les edats primerenques és la clau de l'èxit per mantenir la salut bucal de l'infant i perquè pugui arribar a esdevenir un adult sa a nivell bucodental.

La primera visita a l'odontopediatra es recomana que sigui quan erupcioni la primera dent, és a dir, aproximadament als 6 mesos de vida. És important establir els hàbits de neteja individualitzats per cada pacient des del primer moment, així com els consells dietètics pertinents.


A Empordà Odontòlegs, conscients d'aquesta necessitat, hem incorporat al nostre equip la Dra. Ariadna Montero, especialitzada en Odontologia en bebès (0–4 anys), Odontopediatria, Odontopediatria en pacients amb necessitats especials i patologies associades i Odontopediatria sota sedació conscient, profunda i anestèsia general. S'ha format a la Universitat de Barcelona, i en diferents centres sanitaris (Hospital Sant Joan de Déu, Hospital de nens de Barcelona, Hospital Odontològic de la UB). La seva vocació per l'Odontopediatria fa que es dediqui exclusivament a aquesta branca de l’Odontologia, i la seva prioritat és que els seus pacients marxin de la consulta amb un gran somriure!

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h