top of page

Núria Montagut
Lipstick Moda · Palafrugell

REDACCIÓ AÏNA GALCERAN

Quin tipus de moda podem trobar al Lipstick?

A Lipstick fa més de trenta anys que ens dediquem al món de la moda femenina amb l'objectiu de fer arribar les noves tendències i dissenys més actuals. Les diferents línies de Lipstick ens permeten oferir col·leccions per a persones d'edats i gustos diversos. A les botigues Lipstick Woman hi trobareu moda i complements per a noies i dones d'estil juvenil, desenfadat i modern, on podreu fer perfectes combinacions de roba còmoda i elegant. La moda casual de les botigues Lipstick Young està orientada a nenes i noies d'entre quatre i setze anys.

 

Creus que la roba té el poder de transmetre idees i valors?

Sí rotund. La roba, més enllà de transmetre idees i valors, és una forma d'expressió personal i cultural que reflexa la personalitat, la individualitat, la identitat i preferències estètiques de les persones. La moda comunica molt més que una aparença física.

 

Quines tendències es portaran aquesta temporada d'estiu?

La peça estrella d'aquesta temporada són sense cap mena de dubte

els vestits llargs. Pel que fa als colors serà habitual trobar combinacions de blanc i negre, marrons, beige, daurat, etc. A nivell de teixits i fibres es durà el cotó, el fil, el punt calat i el teixit de ras.

 

Com d'important és per a vosaltres l'atenció personalitzada?

Per a nosaltres l'atenció personalitzada és essencial per crear una experiència de compra positiva. Una bona atenció ajuda a augmentar la fidelitat dels clients, també afavoreix i impulsa les vendes i per últim, però no menys important, tenint en compte el mercat competitiu, ens ajuda a diferenciar-nos de la competència directa i indirecta. A més, ens brinda l'oportunitat de conèixer millor els clients i, per tant, podem adaptar l'oferta de la botiga en funció dels seus gustos i necessitats.

 

En un món cada vegada més digitalitzat, quins canals digitals utilitzeu per arribar a un públic més ampli?

Per tal de mantenir-nos fidels al nostre esperit innovador i de proximitat amb els clients, fa un temps vam obrir nous canals de comunicació a través de les xarxes socials i la pàgina web. D'aquesta manera sempre hi ha un espai on trobar-nos sense distàncies ni limitacions horàries. En aquest sentit, les xarxes socials i la web ens ajuden a presentar les novetats i tendències així com també ens serveix d'aparador per captar possibles clients potencials.

 

Com us afecta l'impacte de les grans empreses del sector al comerç local?

L'impacte de les grans empreses de la moda pot ser en molts casos negatiu, si parlem de competència desigual i tancament de negocis. Tot i això, en el nostre cas creiem que hem sabut adaptar-nos per diferenciar-nos d'aquestes grans empreses i satisfer els necessitats dels consumidors que busquen una experiència de compra més autèntica i local. Amb relació amb això, cal destacar que a Lipstick renovem l'estoc setmanalment, a les botigues sempre hi podreu trobar coses noves, estem molt al dia. Finalment i com ja hem esmentat, el tracte directe i la venda personalitzada són els trets més diferencials sobre els quals construir el nostre negoci

dfsf.PNG
dfd.PNG
bottom of page