top of page

Entrevista a· Miriam Costa
Comunicadora i humorista

REDACCIÓ EL NOU DE L’EMPORDÀ: EVA VIDAL, INGRID BUSQUETS I ADELA LLORENS

Connectar i coneixe'ns

Aquest mes connectem i coneixem a una dona plena d'alegria, bon humor, natural i molt autèntica. Nascuda a Verges, al Baix Empordà la seva passió és la seva família i professionalment es dedica al món de les xarxes socials com a comunicadora i humorista. La podeu seguir a @mimitus.

Miriam, Mimi o Mimitus?

El primer regal que em van fer els meus pares va ser el meu nom, em van posar Miriam. A la meva feina anterior, que era molt més formal, sempre em deien Miriam, però des de que tenia deu anys, els meus amics, la família i la gent del meu voltant sempre m'ha dit Mimi. Actualment quan em criden pel carrer la gent em diu Mimitus, i jo em giro!!

 

Has fet una canvi professional, també has fet un canvi en la teva manera de vestir? Si, abans anava per la feina que tenia molt més elegant i ara vaig molt més còmoda, més esport.

 

Quins colors hi ha al teu armari?

Vaig d'un extrem a l'altre, em podeu veure tota negra o amb tons més neutres o amb molt de color. Amb la roba que ens posem transmetem el sentiment que portem en el nostre interior.

 

Quina roba no pot faltar a la teva maleta quan viatges?

La meva maleta es bastant funcional, porto uns quatre “atuendos” –com deia la meva àvia–, i me'ls combino, el que no pot faltar són els cinturons, que marquen la diferència en els meus looks, les bàsiques, el texà... la veritat, tot el que porto és per anar còmode.

 

Amb quina peça invertiries més? Amb les sabates, els pantalons, la bijuteria...?

A nivell pràctic són les sabates, però també m'agrada la bijuteria i un bon bolso. Ara les prioritats van canviant, i tenir un bon conjunt o una bona peça de roba és important.

 

Per la teva feina et regalen roba que promociones, que en fas d’ella?

Estic en una etapa de moltes regeneracions, a veure com t'explico. La roba que tinc de l'any passat que sé que no em posaré la dono a algú que conec que sé que la pot aprofitar.

 

Com t'organitzes al dia a dia a la cuina?

He fet un canvi en l'alimentació i tots els divendres faig la llista de la compra i llavors ho cuino i ho deixo tot amanit, és a dir, ho deixo tot preparat per la setmana.

On sols comprar el menjar per casa?

Soc molt organitzada, els dimarts tenim mercat a Verges, els demano tot el que necessito i m'ho preparen. I quan no tinc ganes de cuinar vinc a la Carnisseria Seli i carrego.

 

ots mengeu el mateix o fas un plat per cadascú?

No, tots mengem el mateix perquè sinó seria un restaurant, intento fer plats bàsics i que ho puguem menjar tots.

 

L'embotit, és per esmorzar amb un entrepà o per fer pa amb tomàquet per sopar?

El meu home i la meva filla són d'embotit a tope, a casa abans en fèiem molt de pa amb tomàquet, ara no tant. Jo soc més de fer «piqui-piqui», doncs no menjo pa i m'agrada molt la xuia, el pernil i el xoriço. 

image.png
image.png
image.png

Planxa o guisats?

Ara el jovent d'avui dia ha deixat de fer plats guisats, som més pràctics i fem més carn a la brasa.

 

Tens una filla, veritat?

Si una nena, la Lola de 8 anys, però val per tres. Té molta energia i és molt intensa (rialles).

 

Escull la seva pròpia roba la Lola?

Sí, hem passat d'anar ben mudada, a no em vull posar segons quina roba. Ara vol anar còmode, més esportiva.

Trobeu estones per jugar en família?

Sí, juguem amb els jocs de taula, sobretot les tardes de pluja, i quan anem de càmping, juguem tota la família. L'Uno i el Virus són les estrelles de casa i el Party Junior.

 

Et sols cuidar les mans i els peus?

Sí, em cuido tot l'any les mans i els peus. Cada tres setmanes em faig les mans i els peus una vegada al mes per fer la pedicura complerta a l'estiu i a l’hivern per tallar ungles, fer peelings i hidratar-los bé, no els poden descuidar.

Prepares la teva pell per a l'estiu?

No, només faig servir protector solar, però per aconseguir un bronzejat més maco i que em duri més no faig res de res. Però tu diga’m que vindré a preparar-me amb el ritual d'exfoliació i tractament de vitamines, per estar estupenda per a l'estiu. Ja em pots guardar dia i hora!!!

 

Quan viatges per la feina, sols llegir?

No llegeixo, soc bastant desastre, però un llibre sempre el porto al bolso.

Col·laboradors: Roxana Álvarez del Centre d’Estètica Beautyfi Clara Garcia de La Bitlla Toni Vilà de Carnisseria Seli Ingrid Busquets d'Ingrid Moda Adela Llorens amb la fotografia i les xarxes socials

Avgda. Espanya, 194 · Palafrugell www.tennispalafrugell.com @tennispalafrugell

bottom of page