Millorar l'aspecte del balcó 

REDACCIÓ AMIC · www.decorainteriorismo.com

Anem a veure com podem aprofitar l'espai del que disposem al nostre balcó per crear una zona agradable, afegint alguns mobles i algunes plantes. 


Si el decorem sàviament, el podem convertir en el lloc ideal per passar una bona estona o per descansar després d'un dia atabalat.

Els mobles

En els espais que permetin la idea de tenir una butaca amb una taula petita, és la millor, però en cas que no, es pot optar per unes cadires plegables i, si és necessari, una petita taula amb les mateixes característiques. Cal lluitar perquè el balcó no es converteixi en l’espai on es guarda el que “molesta” a l’interior de l’habitatge.

 

 

Les plantes

Són els únics elements que no poden faltar en un balcó, ja siguin amb flors, grans, petites, no importa. Si a més, el que busqueu és una mica de privacitat, no dubteu a utilitzar joncs d’una mida considerable. Podeu escollir posar-los un enganxat a l’altre o deixar cert espai entre ells per tenir una visió de l’entorn.

 

Si el balcó és petit, no oblideu seguir la regla d’or per a tots els espais petits: no poseu coses que no aneu a utilitzar.

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h