Miguel García

Cap de cuina del Terrassa Terramar 

En Miguel és un cuiner creatiu, bon coneixedor de la cuina empordanesa. Enamorat dels productes de proximitat i de temporada. Domina a la perfecció la cuina dels arrossos i del peix fresc.

Miguel, com et vas iniciar en el món de la cuina?

La meva incorporació a la cuina es va produir als 10 anys, i treballava a Sa Riera al Restaurant Miramar de 9 a 23 h (i tenia 30 minuts de descans per anar a la platja, ja que era el més petit). Vaig estar varis anys treballant-hi, ho compaginava amb els estudis. Als 15 anys, em vaig incorporar al Restaurant Mas Dels Arcs, i després, van seguir el Restaurant Sa Punta, que va ser un bon referent per a mí, Can Reig, i als 18 anys, vaig treballar al Restaurant Villa Cristina de Mont-ras, on vaig començar a ser xef de cuina. També vaig passar per El Far de Sant Sebastià, l’Hotel Llafranc i ara ja porto 7 anys al Restaurant Terrassa Terramar, de Llafranc

Amb l’experiència acomulada amb el pas per diversos restaurants, ara ho has adaptat o posat en pràctica?

Si múltiples, des de productes fins a alguna tècnica o forma de cocció.

Quines novetats presentes a la carta d’aquest estiu?

Presentem la cuina de sempre, cuina mediterrània amb proecològic i vegà. Els nostres clients cada vegada ens ho demanen més i nosaltres ho hem incorporat a la nostra carta per fer-la més diversa.

Com definiries la cuina empordanesa?

És la cuina amb sabors, la cuina d’abans, la de l’àvia.

Quin plat ens recomanaries per aquest mes de juny?

No podeu marxar del Terrassa Terramar sense menjar un bon arròs, totes les varietats que fem son excel·lents, com per exemple, un arròs de cabra o un arròs de bordo (com el que feien els pescadors) i com no, un bon peix .

REDACCIÓ EL NOU · FOTOGRAFIA CUINA DE L’EMPORDANET

http://www.cuinadelempordanet.com/ . Tel 972 600 069 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h