Maria Regàs

GERENT DEL MUSEU DE LA CONFITURA

5.PNG
6.PNG

Des de fa 5 anys porto la direcció del Museu de la Confitura. En aquell temps la nostra família va conèixer a la Georgina Regàs, fundadora d’aquest meravellós projecte, i ella ens va oferir de comprar el negoci per poder-se jubilar.

Així vam fer! Guiats per la màgica coincidència de que compartim cognom (encara que no som família), vam fer cas al destí i ens vam tirar de cap al món de les confitures. Sempre ens ha agradat molt el bon menjar, i ens feia molta il·lusió preservar aquest joia al cor del Baix Empordà on es produeixen les més delicioses, originals i artesanes confitures. Encara que li hem donat un nou aire a la imatge, hem preservat tota la tradició dintre del pot. Amb la feina comercial i la nova botiga online volem que aquesta dolçor que s’escapa per les finestres de l’obrador arribi a casa de tots. També ens trobareu als esmorzars o plats més sorprenents de restaurants i hotels.